Acte central de campanya - Municipals 2015

Acte central de campanya de la candidatura CUP - PC a les Eleccions Municipals 2015 a Balaguer. Amb la partició de David Fernàndez i Teresa Forcades

Aquest dilluns, davant una Sala d’Actes plena de gom a gom ha tingut lloc l’acte central de la candidatura municipal Cup-Procés Constituent de Balaguer, l’acte a més de comptar amb les intervencions de Teresa Forcades i David Fernàndez ha comptat també amb les intervencions dels caps de llista de la candidatura, Josep Maria Colea, número dos de la coalició, i Carles Mateu cap de llista.

Ambdós han remarcat les principals apostes de la candidatura d’on en destaquen la transparència econòmica, la participació ciutadana, i la destinació dels espais públics i recursos públics per les necessitats reals i directes dels veïns i veïnes de Balaguer.

A continuació Teresa Forcades ha realitzat una intervenció emfatitzant elements claus de la candidatura com ara la cohesió, els principis de la mateixa traduïts al codi ètic i la regeneració i radicalització democràtica de la mateixa. Paral·lelament, la ponent també ha incidit en la necessitat immediata de transformar el sistema capitalista en un altre de més just on la llibertat i el poder econòmic sigui distribuït de forma igualitària.

Finalment l’acte ha comptat amb la intervenció del Diputat David Fernández que ha fet una àmplia crítica a la corrupció i al frau existent als Països Catalans i a l’Estat Espanyol així com la manca de depuració de responsabilitats del mateixos, tot apel·lant a la necessitat de bastir lluites. impulsar iniciatives socials de canvi i construir espais municipalistes que vagin incardinats a dirigir una total transformació nacional, social i de gènere al nostre país.