625 GRÀCIES

Valoració dels resultats de les eleccions Municipals 2015 a Balaguer.

Després dels resultats de les eleccions municipals del passat diumenge 24 de maig, el Carles i el Josep Maria seran regidors al nostre ajuntament. Des de la CUP-Procés Constituent volem agrair a tota la gent que, d’una manera o altra, s’ha implicat en el nostre projecte. A totes les persones que heu assistit als actes polítics i mobilitzacions que hem organitzat durant aquets anys, gràcies. Volem donar un especial agraïment a les 625 persones que han decidit que prefereixen governar-se a elles mateixes abans que les governin uns altres, que prefereixen decidir el poble que volen abans que ho decideixin uns altres. GRÀCIES! També volem fer saber a la resta de balaguerines i balaguerins que el projecte de la CUP-PC és també el seu projecte; un projecte obert, participatiu, trencador i rupturista, format per persones que tenim una nova manera de fer política. Això és el que ens diferencia de la resta de formacions.

Volem compartir també la il·lusió de molta gent d’arreu del País. Des de la CUP-PC però, som conscients que el canvi no arribarà en una jornada electoral. Un diumenge no canviarà les nostres vides. Només des de l’organització i la participació activa de tots els balaguerins i balaguerines, només des de la lluita diària al nostre poble, aconseguirem capgirar-lo. Des de la CUP-PC volem aprofitar aquets agraïments per convidar-vos a participar en aquest nou camí cap a un Ajuntament més obert, més plural, més participatiu, en què la política la fan les persones i no els polítics. Comptem amb vosaltres per a fer-ho. Volem que totes i tots tingueu la possibilitat de fer arribar la vostra veu a la casa del poble: transparent en els pressupostos, en els sous, en els projectes, en les decisions… Per això, us convidem a participar de les assemblees obertes que organitzarem ben aviat per parlar-ne, per escoltar, per fer sentir la nostra veu, per construir Balaguer.

El nostre paper dins l’Ajuntament serà treballar per a què es duguin a terme les  propostes del nostre programa electoral i que arribin a l’Ajuntament les propostes que sorgeixin de la vostra veu. Mà estesa pels temes socials i contundència contra les retallades, la intolerància, el racisme, les decisions preses a dit i no consensuades i la opacitat. Exigirem que l’Ajuntament es posi al costat del poble en el camí cap a la independència i la justícia social.
Valorem la confiança que heu dipositat en nosaltres i us assegurem que continuarem lluitant i treballant amb més ganes que mai. Hem entrat a l’Ajuntament i continuem al carrer. Som la força de la gent! Ho fem diferent, fem Balaguer amb tu.

Valoració dels resultats de les eleccions Municipals 2015 a Balaguer.